totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El cas d'Obertament: donant la cara a Internet


Obertament lluita contra els estigmes que generen els problemes de salut mental i ha llançat una campanya de sensibilització.

  
El passat mes de gener ens va contactar Obertament perquè volia crear una campanya combinant accions offline i online per a poder fer difusió que tenir un problema de salut mental és comú i no hauria de fer vergonya parlar-ne. Estudis d’avaluació d’impacte han demostrat que les campanyes de sensibilització a mitjans d’Obertament ajuden a trencar l'estigma que existeix a dia d'avui sobre les malalties mentals i a millorar l'actitud i l’intenció de conducta.


El comité de beques d’iWith.org va atorgar en pocs dies una beca d’assessorament que vam concretar en una sessió presencial i un document de recomanacions i propostes. Partint d'un pressupost ajustat volien fer com més accions de difusió possible millor. Abans de contactar-nos, Obertament, es va esmerar en la preparacióode la seva campanya, redactant textos, preparant banners i escollint els canals de difusió. Per a completar la seva tasca, només els faltava demanar una beca de Google Grants per poder arribar, també de forma online, a quantes més persones millor. Malauradament, el procés de petició de beca de Google Grants és delicat i Obertament disposava de pocs dies de maniobra, així que calia demanar la beca de forma correcta a la primera. Per això van acudir a iWith.org.

Com a resultat de l’assessorament també es van proposar petits canvis de contingut a la landing page per aconseguir captar l’interès dels internautes en el moment de cerca i amb l’objectiu d’aconseguir un resultat mesurat de la campanya. Es van crear les paraules clau, els anuncis i les analítiques de conversió. iWith.org, expert en gestionar les Google Grants, va aconseguir en només 10 dies que Google concedís la beca d’un valor de $10000 mensuals. No només això, també va preparar els textos dels anuncis Online i les paraules necessàries per a un bon posicionament, en línia amb el missatge d'Obertament. La gestió va ser un èxit i els anuncis van sortir al mateix temps que començava la campanya «Dóna la cara».
 
Gràcies a les Google Grants, Obertament va poder fer una campanya online del valor de 7.000$ durant 40 dies. Això es tradueix en que van aconseguir arribar a més de 850.000 impressions i 4.900 clics.


Després dels 40 dies, i gràcies a la combinació d’esforços d’ una campanya de publicitat als carrers de montes ciutats, anuncis a la televisió i a la ràdio, una campanya a les xarxes socials i els anuncis de Google Grants 1050 persones ja han donat la cara, que vol dir que al voltant de 400 noves persones s'hi han sumat durant des de l’inici de la campanya. A més, al voltant de 1000 persones s’han sumat a la base social del moviment d’Obertament.


Obertament ha pogut arribar a molta més gent en línia i iWith.org ha contribuit així a l'ús d'internet per a un món millor. De fet, a iWith.org volem trencar l'estigma i ja hem donat la cara, i tu? Faràs com si res?


             
                              

 

08/09/2015
Sílvia Bau
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss