totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Gallery, el nou servei de fotos d’Abcore Cadí


La nova eina permetrà sicronitzar diferents àlbums fotogràfics a la teva pàgina web amb pocs clics. 

                 

L’excés d’informació disponible a Internet està portant a molts internautes a seleccionar continguts a partir de la imatge. Cada dia tenen més importància les fotos i les organitzacions poden aprofitar aquesta tendència per comunicar més ràpidament i sintonitzar millor amb la seva audiència.


Algunes organitzacions tenen les seves fotos a Flickr, Picasa, o al servidor, i ara poden utilitzar el nou servei Gallery per mostrar-les a la seva web en formats molt atractius i dinàmics. El nou servei està totalment integrat a la plataforma de serveis Internet Abcore Cadí i permet sincronitzar amb pocs clics els àlbums existents a plataformes distintes. Alhora permet diferents maneres de visualització.


El servei està disponible des d’avui per a totes les organitzacions usuàries sense cap cost addicional

05/10/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Tania Zamora
el 05/10/2015
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss