totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Obrim la convocatòria per a les Beques de TransparènciaONG!


iWith.org convoca les Beques #TransparènciaONG perquè les organitzacions puguin crear i gestionar gratuïtament el seu Web de Transparència.

Els ciutadans de bona part del món demanden més transparència en tots els àmbits de la societat, i les Tecnologies de la informació i la Comunicació són una bona eina per a donar resposta a aquesta demanda. Fruit d’aquesta tendència, alguns governs han començat a legislar la manera en què les organitzacions sense ànim de lucre i entitats del tercer sector han de realitzar aquest exercici de transparència, publicant no només els seus comtes, sinó també la manera en què l’entitat es gestiona, duu a terme la seva missió i aconsegueix els seus objectius.


Creiem que la societat agrairà disposar d’un espai comú on veure de manera ordenada les webs de transparència de diferents organitzacions, i és per això que llencem el portal www.transparenciaorg.info.


El portal està disposat de tal manera que qualsevol organització que compleixi els requisits bàsics pot omplir un senzill formulari amb les seves dades i documents. D’aquesta manera podreu publicar la web de transparència amb molt pocs clics.


Encara que la intenció és oferir un servei sense cost a totes les organitzacions, hem obert la Convocatòria de Beques Transparència ONG per a confirmar que les entitats beneficiàries compleixen els criteris bàsics de iWith.org amb els que ajuden al Tercer i al Quart Sector -ONGs, associacions, emprenedors socials i empreses solidàries- a aprofitar les oportunitats que brinda Internet, per a crear el món en el que ens agradaria viure.


La sol·licitud de beques està disponible a partir d’ara omplint aquest breu formulari.
  

                                       

Més, sobre...: transparencia , becas , web , givingtuesday
Traducció feta per Marieta, Alejandra Pérez
el 16/11/2015
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss