totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org també és un Donant Ambiental


L'Obrador del Tercer Sector Ambiental ha engegat la campanya de donacions #JoSocDonantAmbiental per posar de manifest la importància de la participació de la societat en la conservació del medi ambient.

Des d'iWith.org hem donat suport a la campanya #JoSocDonantAmbiental engegada per l'Obrador del Tercer Sector Ambiental i, per tant, ens sentim també donants ambientals, doncs al llarg d'aquests anys hem posat el nostre granet de sorra per ajudar al sector a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet.

L'any 2009, juntament amb les organitzacions del sector, vam elaborar el programa Suport Tecnològic per a les entitats ambientals dins el marc del Pla Nacional d’Associacionisme i Voluntariat, amb el que es van desenvolupar 25 projectes d'intervenció. Malgrat que tots els projectes tenien com a denominador comú el suport tecnològic, cada projecte es va centrar en les necessitats de cada entitat. Així doncs, per entendre els projectes i iniciar vies de col·laboració, vam fer sessions d'assessorament amb les 25 organitzacions del sector ambiental, després de les quals en alguns casos vam gestionar webs, butlletins electrònics, formularis o xarxes socials. En altres casos, vam abordar qüestions més estratègiques o vam treballar com iniciar nous projectes. 

Des d'aleshores, la col·labració d'iWith.org amb el sector és estreta i en aquest any 2016 ja hem donat  beques d'assessorament per l'Obrador del Tercer Sector Ambiental i beques #TransparenciaONG per l'Associació de Naturalistes de Girona. En resum, la col·laboració entre iWith.org i el Tercer Sector Ambiental continua.

Algunes de les entitats a les que iWith.org ha donat suport són les següents:
 • Associació Naturalistes de Girona                                                          
 • El Jardinet dels Gats 
 • Escola de Natura de Banyoles
 • Associació de Serveis Energètics Bàsics
 • Ecoconcern
 • Fundació Privada Carl Faust
 • Asociación Nereo 
 • SEO/BirdLife
 • Mobilitza't per la Selva
 • Bicicleta Club de Catalunya
 • Xarxa de Custòdia del Territori
 • Associació de Defensa del Patrimoni Natural
 • Consorci Forestal de Catalunya
 • Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 • Obrador del Tercer Sector Ambiental (O3sac)


 

19/02/2016
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss