totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació Ortodòxia renova el disseny de la seva pàgina web utilitzant la tecnologia Abcore Cadí


iWith.org també ha ajudat a la posada en marxa del campus de formació i a la gestió del correu electrònic integrat en la Plataforma de Serveis Internet. 

iWith.org ha acompanyat la Fundació Ortodòxia i gràcies a la tecnologia Abcore Cadí, hem dut a terme la remodelació del disseny de la pàgina web gràcies a unes plantilles que han permès millorar la visualització del seu contingut. D’aquesta manera, s’ha contribuït a la millora de la identitat corporativa de la pàgina web, que ha quedat de la manera següent:
Un dels altres aspectes a destacar és la creació d’un campus de formació Moodle, des d’on l’entitat ofereix cursos de teologia. La Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí també ha facilitat la migració dels correus electrònics, important els comptes, els àlies, les llistes i ha activat el servei rMail i webmail.  

Més, sobre...: abcore cadí , diseño , moodle , casos de éxito
31/03/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Marta Abellán
el 08/04/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss