totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Participem en el Tech4Dev Conference 2016!


El fòrum, és un espai internacional organitzat pel Comitè de la UNESCO en Tecnologies pel Desenvolupament. Tindrà lloc a Lausanne, Suïssa, entre el 2 i el 4 de maig.  

iWith.org participarà a la Conferència Internacional Tech4Dev 2016 que se celebrarà a la població de Lausanne (Suïssa), entre el 2 i 4 de maig. L’esdeveniment, organitzat per la branca de la UNESCO dedicada a les Tecnologies pel Desenvolupament, és una oportunitat per donar a conèixer la nostra experiència ajudant a les ONG, i per conèixer aquelles iniciatives que, com iWith.org, intenten avançar des de la innovació cap a l’impacte social.

Les conferències giraran al voltant de les tecnologies per l’acció humanitària, per reduir el risc d’un desastre, per l’accés sostenible a l’energia, per tenir una bona salut, i en general, totes aquelles Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que ajudin a desenvolupar el món en què ens agradaria viure.

D’aquesta manera, iWith.org continua amb la seva missió d’ajudar a les organitzacions a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, portant les últimes millores i avenços a les entitats amb les quals treballem. Serem l’única organització centrada en TiC d’Espanya que hi té representació entre les més de 400 persones participants. La representació d'iWith.org anirà a càrrec del seu director Ramón Bartomeus i de l'experta en programes internacionals Alla Krinitsyna. 


                               Lausanne

Més, sobre...: iwithorg , fòrum , conference , eventos , suïssa
22/04/2016
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss