totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova aplicació d'iWith.org per a mòbils


Conscients de la importància dels smartphones en la societat, oferim una nova App per als projectes no lucratius. 

Tenim nova App per a mòbils! L’aplicació que iWith.org va posar en marxa a l'abril de 2014, s’ha renovat i ha introduït millores per als projectes no lucratius i usuaris que disposin de smartphones. En aquesta nova versió, hem afegit la targeta personalitzada iWith.org ID. que permet accedir còmodament al programa d'ajudes i suport d'iWith.org

Els usuaris poden obtenir gratuïtament la targeta iWith.org ID i la poden utilitzar en totes les gestions amb iWith.org. A més, el projecte està dissenyat especialment per facilitar l'accés a suport des de la mateixa App amb un sol clic, i per accedir al programa d'ajudes per a projectes no lucratius.

L'aplicació també ofereix les últimes notícies, consulta sobre els serveis de iWith.org, accés a les notícies del blog Bocatics, i trucs i eines útils a Internet per a les ONG.
 
Descargar la aplicación para productos Apple                                              Descargar aplicación para dispositivos Android
Con la lectura de este código QR se puede acceder
a la Apple Store o Google Play Store

 
L’anterior versió de l’App va tenir un gran èxit, amb més de 6.000 descàrregues i 30.000 sessions. L’aplicació de iWith.org està disponible de manera gratuïta tant per a dispositius Android com per a dispositius iPhone. Amb la col·laboració i gràcies a l’ajuda d' Ohlalapps, la plataforma de creació d’aplicacions per a mòbil, iWith.org ajuda als projectes no lucratius a disposar d’un espai de comunicació en forma d’App en els dispositius mòbils.

Si vols crear la teva pròpia App, pots contactar amb nosaltres. 
       

Més, sobre...: iwith , app , android , iphone , smartphone , ios
26/04/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Ed
el 23/05/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss