totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Aprenem networking amb el nostre voluntariat!


El dia 20 de maig, iWith.org va participar a la Trobada d’Organitzacions Col·laboradores i Networking de l’IES Abroad, que col·labora amb nosaltres en la gestió del voluntariat. 

El passat 20 de maig vam participar a la Trobada d’Organitzacions Col·laboradores i Networking de l' IES Abroad de Barcelona. L'IES Abroad és un consorci de més de 200 universitats dels Estats Units, que des de fa més de 60 anys porta milers d’estudiants a ciutats de tot el món perquè realitzin estades d’estudis homologats i voluntariat

Presentación en IES AbroadDes de fa vuit anys, molts dels estudiants de l’IES Abroad han cursat les seves pràctiques a iWith.org i també a les organitzacions de la nostra xarxa, amb un gran nivell de col·laboració. 

La trobada va reunir una trentena d’organitzacions que van aprendre sobre networking i sobre com beneficiar les organitzacions. L'experta Rosaura Alastruey ens va oferir les claus del networking des de una perspectiva diferent, en un entorn on es combina l’experiència dels professionals amb la innovació pròpia dels estudiants universitaris.

També vam assistir a la presentació del Programa de Pràctiques que aquest any incorpora novetats importants, i al que poden participar les organitzacions de la xarxa iWith.org que desitgin acollir alguns estudiants dels Estats Units en el seu equip de voluntariat. 

Traducció feta per Estela Olmedo Ejarque
el 07/06/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss