totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació Servei Solidari crea la seva nova web amb Abcore Cadí!


Amb treball i esforç hem posat en marxa un nou disseny que facilita la navegació per la pàgina i fa que l’accés als continguts web sigui més senzill. 

La Fundació Servei Solidari, una organització atenta a les desigualtats socials amb l'objectiu de donar una resposta eficaç a les persones per tal de capacitar-les amb eines i recursos, compta des d'ara amb una nova pàgina web que hem integrat a la Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí.

Un disseny més visual, amb una navegació més senzilla, sempre respectant la identitat i la imatge de l'entitat. Així es podrien resumir els avenços a la web de Servei Solidari, que a més s'ajusta al disseny Responsive per a telèfons intel·ligents i tauletes. La pàgina web compta amb cinc apartats: qui som, què fem, què pots fer tu, espai de comunicació i actualitat. Al menú superior es pot escollir l'idioma de la pàgina i s'hi han integrat les icones de les xarxes socials per a que els usuaris puguis seguir a la fundació a Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Linkedin, etc.

A la pàgina principal s'hi ha habilitat un banner amb diferents imatges de la fundació que es poden canviar i adaptar a les necessitats de l'organització segons la data. A més, s'hi han integrat icones corporatives que respecten la identitat del logo i que enumeren les ajudes que ofereixen: acollida, formació, emprenedoria, mentoria i vivenda. Per últim, a la secció d'Actualitat, s'hi han inclòs les icones de les xarxes socials per a que el contingut pugui ser compartit.


                                           
 

03/08/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Vanessa Saura
el 07/09/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss