totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Renovem el web del Club EMAS amb una imatge més moderna!


Amb motiu del desè aniversari, iWith.org ha millorat l’accés als continguts de la pàgina i ha fet que la seva identitat sigui més visual i més atractiva.

L’associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya ha volgut fer un esforç per millorar les seves eines de difusió que el club té a Internet. En aquest sentit, iWith.org ha acompanyat la renovació de la pàgina web tot integrant una imatge més moderna.

Gràcies a l’ús de les plantilles responsive hem mantingut la identitat visual del Club EMAS amb un component afegit: la interacció de l’usuari ara és més agradable i té un accés més fàcil a molts dels continguts que s’ofereixen a la pàgina. La pàgina inicial és el punt de partida de la direcció de la resta de continguts. Amb la nostra experiència en aquest àmbit, hem dissenyat 5 apartats principals: Club EMAS, què és EMAS, recursos, actualitat i contacte.

De la mateixa manera, d’aquesta nova proposta s’ha de destacar el fàcil accés a les xarxes socials de l’associació per poder compartir el contingut que es publica a Facebook, Twitter i Youtube i així enviar-ho directament a un amic. A més a més, hem actualitzat l’apartat de l’Extranet per als socis amb un nou disseny.

Els canvis del web coincideixen amb el desè aniversari de l’associació que va tenir lloc el darrer 6 de juny. En últim lloc, hem millorat l’apartat de notícies i la galeria d’imatges. Pots visitar la nova pàgina del Club EMAS al següent enllaç.

Què és l’EMAS?

És l’acrònim d’Eco-Management and Audit Scheme, una eina de gestió per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i fer conèixer el seu comportament ambiental. Si vols conèixer més sobre EMAS, visita el nostre web Club EMAS.                             

 

Més, sobre...: web , web 2.0 , imatge , pagina web
07/09/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Alba
el 12/09/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss