totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Everybodyhelps.org s'uneix a la nostra xarxa prioritària per concedir beques d'assessorament!


La plataforma de Crowd-Promoting és una oportunitat per a les organitzacions no lucratives. Els usuaris poden crear esdeveniments solidaris que incrementin les vendes de negocis locals i, a la vegada, generin donacions. 

Les beques d'assessorament d'iWith.org tenen com a objectiu acompanyar a les ONG, associacions, fundacions, emprenedors/es socials i empreses solidàries en l'aprofitament de les oportunitats que Internet i les noves tecnologies ofereixen. Per poder sol·licitar una beca d'assessorament, s'ha de fer a través d'una petició, posteriormanent valorada pel Comitè de Beques. En aquest sentit, un aspecte que prioritza l'aprovació de la sol·licitud és el fet de pertànyer a alguna xarxa com per exemple la Red Creactiva, Ashoka, el Consell d'Associacions de Barcelona, la Red de Economia Solidaria, The Rosetta Foundation, iFeel Maps, etc. Ara, un nou projecte s'ha integrat en aquest llistat i, conseqüentment, totes les entitas que formen part de la seva xarxa tindran prioritat per a la concessió de la beca d'assessorament. 

Es tracta d'Everybody Helps, una plataforma global on diferents projectes promocionen les seves iniciatives i a la vegada poden rebre donacions. Des de l'any 2013, iWith.org ha col·laborat amb el projecte llençat pel Dr. Javier Palacios Fenech, ex professor de Màrqueting de la Universitat Adolfo Ibáñez de Xile. Ara, fem una passa endavant i també oferim a les organitzacions la possibilitat d'utilitzar Everybody Heps com a plataforma per a llençar petites accions de Crowd-Promoting. I què és el Crowd-Promoting? És l'art de llençar petites accions col·lectives de promoció per obtenir una major exposició que la que es podria obtenir si es fés de manera individual. 

¿Com funciona Everybody Helps?

Everybody Helps és un triangle entre empreses, ONG i usuaris. 
 
  • Els usuaris creen un esdeveniment per promocionar un negoci local. Exemple: Imagina que pel Giving Tuesday, vols promocionar les samarretes d'una botiga de moda ètica. 
  • El negoci local, gràcies a aquesta promoció, incrementa les seves vendes i fa una donació. Exemple: La  botiga de moda ètica ha venut 100 samarretes a 10€. De cada 10€, decideix donar 1€ al promotor i 1€ a una associació o ONG.        
  • Tant el promotor, com l'empresa, com l'ONG guanyen. 

D'aquesta manera, la plataforma Everybody Helps podria seguir els passos del Giving Tuesday i ser una oportunitat perquè les ONG rebin donacions.  

15/09/2016
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss