totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La compra online a Xarxa Consum Solidari, ara més fàcil


iWith.org ha ajudat a planificar, construir i dissenyar la nova botiga virtual de la Xarxa de Consum Solidari sobre el software PrestaShop.

La Xarxa de Consum Solidari, la xarxa d’economia social que té com missió crear models de producció i consum alternatius a l’actual, ofereix a tots els seus usuaris la compra a través d’Internet gràcies a la seva nova botiga virtual. El projecte d’e-commerce, que ha comptat amb la nostra experiència i suport, s’ha treballat sobre PrestaShop, un software lliure que permet la creació, gestió i implantació de botigues virtuals.

Durant el procés, hem instal·lat la botiga virtual sobre la capa LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) de Abcore Cadí. També s’ha treballat conjuntament amb la Xarxa de Consum Solidari la implantació del disseny, la millora de la usabilitat i la formació dels administradors.

Visualment, la botiga es compon d’un apartat d’Accés per a clients, des del qual els usuaris poden iniciar sessió a la botiga. Just a sota, apareix una icona d’una cistelleta des de la qual es pot saber quants productes s’han afegit. Per facilitar la compra, també s’ha habilitat una caixa de recerca per trobar directament el producte desitjat pel seu nom. Els mateixos productes també es poden filtrar pel seu preu (de més alt a més baix o viceversa) i saber si estan en stock.

La tenda virtual es divideix per categories: cistelles de temporada, verdura i bolets, fruta, begudes, llegums, etc. A més a més, s’ha facilitat una secció en un menú inferior per controlar els encàrrecs, les devolucions, les direccions i la informació personal de l’usuari. En aquest sentit, la tenda online té una usabilitat senzilla i intuïtiva, i facilita la compra d’encàrrecs per després poder anar a recollir-los directament a la botiga.


                                 

 

12/12/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Denis Pedro Cuevas Gosalbo
el 09/01/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss