totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
L'aplicació Verse permet pagar i sol·licitar diners als donants al mateix temps que s’envia un SMS. Algunes ONG i entitats no lucratives ja la utilitzen. 
Fer una donació com si enviessis un SMS. Aquest és l'objectiu final de la App Verse, una nova aplicació que permet pagar de manera ràpida i sense cap comissió. En aquest sentit, Verse s'ha implicat amb iniciatives solidàries i vol potenciar l'ús de l'aplicació entre les entitats sense ànim de lucre. Per exemple, la recaptació total de la festa inaugural Verse Events va ser donada a l'organització CEAR, que protegeix els drets de les persones refugiades i fa campanyes de sensibilització social.

La descàrrega de Verse és gratuïta i funciona de la següent manera. El primer pas és obrir-se un compte, és a dir, registrar-se amb el teu telèfon mòbil i vincular el compte amb la teva targeta de crèdit per enviar diners a qualsevol dels teus contactes. A partir d'aquí, es pot enviar o sol·licitar diners amb tan sols la introducció del telèfon mòbil del recipient. El saldo que s'acumuli a Verse es podrà traslladar directament al compte bancari. A més, Verse dóna 5 € per cada nou usuari que es registri en l'aplicació i faci la seva primera donació.

Conjuntament amb les donacions en línia, també es pot utilitzar la App per crear esdeveniments i compartir despeses. Organitzacions com Turkana Eye Project, Need Ü o el projecte Pedriatic Cancer Center ja han utilitzat la plataforma per promoure les seves activitats. Per a més informació sobre les seves activitats, pots consultar el blog de Verse.


                      

image/jpg


Font: Bocatics-ca
06/10/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss