totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Cinc apps per canviar el món


Les entitats i organitzacions sense ànim de lucre fa temps que busquen fer el salt al món de les aplicacions mòbils, tant per rebre donacions com per facilitar i promoure l’acció social voluntària. Aquí teniu sis aplicacions que us poden ser útils per les vostres organitzacions.

1. Reach app incita els usuaris a compartir fotos i vídeos dels seus viatges. La tasca publicitària dels usuaris els fa guanyar uns diners que es poden destinar a l’organització sense ànim de lucre que escullin.

2. Take Stance app connecta usuaris i congressistes per via de missatge de veu. El polític rep el missatge a la seva bústia de veu, i si la bústia està plena l’aplicació sona fins que hi ha espai disponible.

3. MaximusLife Challenge és una aplicació que premia l’activitat física saludable dels usuaris: si aconsegueixn assolir reptes com anar a ioga 3 cops per setmana, l’aplicació destina diners a la causa caritatives que els usuaris escullin.
4. Gone for good és una aplicació en què els usuaris fotografien els objectes personals que ja no volen i un camió els recull a casa i els cedeix a caritat.
 
5. 
GiveTide connecta amb la targeta de crèdit dels usuaris, que per cada transacció que fan  destinen una petita quantitat a l’organització que escullen. Tot a un click. 
 
Informació proporcionada pel nostre partner Nonprofit Tech for Good.

Més, sobre...: ngos , app solidaria
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss