totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nou servei galeries de fotos privades a Abcore Cadí

Nou servei galeries de fotos privades a Abcore Cadí

El nou servei de galeries de fotos privades ja està disponible per a tots els webs desenvolupats en Abcore Cadí.


Abcore Cadí augmenta la seguretat amb certificats TLS

Abcore Cadí augmenta la seguretat amb certificats TLS

Aquestes setmanes estem actualitzant tots els projectes web de la xarxa iWith.org amb els nous certificats TLS (Transport Layer Security) que substitueix el seu antecessor SSL (Secure Sockets Layer) tot augmentant la seguretat i usant el protocol https.


Nous filtres per controlar l'SPAM en el servei de correu!

Nous filtres per controlar l'SPAM en el servei de correu!

La plataforma Abcore Cadí incorporarà nova tecnologia per a millorar la consistència i l'efectivitat en la detecció d'e-mails no desitjats. 

La Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí tindrà nous filtres en el servei rMail –gestió de correu electrònic-,  que serviran per controlar els correus SPAM que els seus usuaris rebin. Això significa que en les següents setmanes s'habilitarà una nova tecnologia per filtrar aquells e-mails indesitjats i que millorarà a l'hora de detectar SPAM. D'aquesta manera, la detecció serà més curosa i consistent. 

Els usuaris no se n'adonaran d'aquest canvi a nivell intern en els seus administradors, des d'on gestionen la seva pàgina web, massmailing, etc., i poden percebre una millora en alguns e-mails que anaven per error a la Safata d'Entrada, o a la d'SPAM. 

D'aquesta manera, millorem la plataforma i la seguretat dels nostres usuaris i esperem que les ONG puguin comprovar el benefici que això comporta en els seus gestors de correu. 


                                    
Font: ITU Pictures

image/jpg


L'e-mail màrqueting a Abcore Cadí incorporarà nova tecnologia!

L'e-mail màrqueting a Abcore Cadí incorporarà nova tecnologia!

Els newsletters i enviaments de correu massiu funcionaran amb tecnologia DKIM a partir del 15 d'octubre del 2017. La millora no afectarà la usabilitat dels usuaris de la Plataforma de Serveis Internet. 

A partir del 15 d'octubre el servei d'e-mail màrqueting de la teva ONG a Abcore Cadí, que inclou newsletters i correus massius (massmailing), farà una passa endavant. A iWith.org estem realitzant millores importants en aquest servei, en el qual incorporarem tecnologia DKIM. I què és tecnologia DKIM? És una tecnologia d'autenticació de correu electrònic que serveix perquè els correus puguin ser validats pel destinatari a través d'una signatura digital. Si tots els servidors de correu féssin servir la tecnologia d'autenticació DKIM, l'SPAM procedent de servidors il·legals quedaria reduït a zero. 

La Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí funcionava fins ara amb SPF (Sender Policy Framework) i ara se li afegeix la tecnologia DKIM. Aquest canvi farà la seva versió de prova a partir de l'1 d'octubre del 2017 i estarà totalment disponible per a totes les organitzacions, associacions i ONGs que fan servir l'e-mail màrqueting d'Abcore a partir del dia 15.  

Aquí responem alguns dubtes que puguis tenir:

Ho he entès, però… es veurà afectat el meu sistema?

NO! Els administradors d'Abcore veuran que el sistema és el mateix, transparent i sense massa canvis. 
 

He de fer alguna cosa aquests dies?

Nosaltres et recomanem que almenys durant els primers 15 dies de versió de prova, abans de fer clic a enviar contactes amb suport@iwith.org perquè puguem monitoritzar-ho i realitzar els enviaments. 
 

Tindrà algun cost aquesta novetat?

NO! La millora amb tecnologia DKIM no té cap cost adicional. 


                  

image/jpg


Les teves contrasenyes, ara més segures

Les teves contrasenyes, ara més segures

La Plataforma Abcore Cadí millora encara més la seva seguretat amb nous requeriments per a les contrasenyes respecte a la configuració dels correus electrònics. Així, el robatori d’una clau d’accés es fa encara més complicat. 
 

Millorem la seguretat de les teves contrasenyes a Abcore Cadí amb una actualització que protegirà encara més la informació dels teus comptes. A partir del 28 de setembre de 2017, els requisits per a crear una nova contrasenya seran més estrictes. Aquest canvi no s’aplicarà als comptes dels administradors que ja existeixen o que ja han estat creats, sinó a les noves. Malgrat això, també recomanem als antics usuaris que canviïn les seves contrasenyes i que segueixin els requisits que entraran en funcionament a partir de la data indicada: 
  • Almenys 8 caràcters
  • Almenys una minúscula 
  • Almenys una majúscula 
  • Un número 
  • Un caràcter no alfanumèric (!, $, #, %, Space, etc.)
Si les contrasenyes dels comptes electrònics no inclouen aquests requisits, el sistema rebutjarà automàticament aquesta clau i indicarà els errors comesos per a que la seguretat sigui superior. Alguns errors que podria indicar són:
  • Les contrasenyes han de tenir almenys 8 caràcters.
  • Les contrasenyes han de contenir una combinació de minúscules, majúscules, números i caràcters no alfanumèrics. 
Una altra millora que s’introdueix al panell de control dels administradors és una prova de seguretat per a provar si un administrador és real quan el sistema pensa que pot tractar-se d’un robot informàtic. Si el sistema pensa que un usuari pot ser un robot, l’administrador haurà de dur a terme una tasca de verificació. 

A Abcore Cadí la seguretat és un assumpte que no volem descuidar i és per això que ens esforcem dia rere dia per al benefici de les organitzacions sense ànim de lucre i ONGs.
 
                                   

image/jpg


Feed RSS de notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss