totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Fòrum Alternative Channel en Ràdio ONA Mallorca

El Fòrum Alternative Channel en Ràdio ONA Mallorca

Aquí et pots descarregar l'entrevista que Ramon Bartomeus va oferir a ONA Mallorca aquest 6 de maig en motiu del Fòrum Alternative Channel.


El Fòrum Alternative Channel en Tots x Tots de Com Ràdio

El Fòrum Alternative Channel en Tots x Tots de Com Ràdio

Dies abans de la celebració del Fòrum, aquest va acaparar l'atenció dels mitjans de comunicació sobretot d'aquells relacionats amb el tercer sector. Aquí el reportatge sobre la conferència de Premsa oferida en el Col·legi de Periodistes de Catalunya.


Iwith.org entrevistado en Tots X Tots de Com Radio

Iwith.org entrevistado en Tots X Tots de Com Radio

Ramon Bartomeus, Gerent de Recursos d'Iwith.org va ser entrevistat en el Programa Tots x Tots de Com Ràdio. L'objectiu d'aquest espai és donar a conèixer Organitzacions sense ànim de Lucre que treballin a Catalunya, i aquest 17 de gener va ser el torn d'Iwith.org. Ramon Bartomeus va explicar el canvi que ha sofert la societat amb el sorgiment de les noves tecnologies i com això influencia també en el treball de les organitzacions. Des d'un  punt de vista positiu va destacar que hi ha una sèrie de recursos disponibles a Internet que poden fer més efectiu el treball de les Organitzacions i aquest és el treball d'Iwith.org: "ajudem a les organitzacions a aprofitar la immensa quantitat de Recursos Disponibles a Internet i a que superin els seus coneixements bàsics sobre les noves tecnologies", va recalcar.


Feed RSS de notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss