totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Borsa de Beques per a la comunicació web de les ONGAjuda a financiar la web d'una ONG!!

Amb aquest projecte creem una borsa de bequs per a que les ONG's, associacions i altres Organitzacions No Lucratives puguin gestionar la seva comunicació web de forma fàcil amb Ab·core.

Els donants poden fer un seguiment a través d'Internet del resultat final de les seves aportacions visitant les web de les organitzacions beneficiares en qualsevol moment.

   (Leer más)
Showroom
Donar
Respaldar
Votar
Proyecto | Objetivos | Presupuesto | Donors | Endorsements | Estadisticas
Detalles del Proyecto
Nombre del Proyecto : Borsa de Beques per a la comunicació web de les ONG
Lema : Les ONG mereixen una bona comunicació web
Web: http://www.iwith.org/ct/psi.html
Contacto : Ramon Bartomeus
Email de Contacto : ramon@iwith.org

Sponsors del proyecto
Temps per Tu
Fianciación
Necesidad total del proyecto: 6.000,00 €
  Recibido: 400,00 €
  Prometido: 0 €
  Restante: 5.600,00 €
 
93%

Descripció del Proyecto
Iwith.org en cumpliment de la seva missió ha desenvolupat la plataforma tecnològica Ab·core per a que les ONG puguin gestionar facilment la seva comunicació a través de la web.

Cada cop que iniciem un projecte web i l'ONG beneficiaria no disposa de fons per a complementar la aportació realitzada per Iwith.org, acudims a la borsa de beques per a completar el finançament del projecte.

El donant és informat del desti de la seva donació per a confirmar que la ONG beneficiaria mereix la seva confiança i per a que pugui realitzar a través d'Internet un control directe del us de l'aportación.

El programa Ab·core d'Iwith.org acompanya a les ONG en tot el proces, des de la compra o el trasllat del domini, l'allotjament en els nostres servidors segurs, el disseny de la web, la customització dels servieis complementaris, la formació dels usuaris, i el soport i manteniment per a assegurar que la propia ONG pugui actualitzar la pàgina web i treure'n tot el suc a la comunicació a través d'Internet.

La plataforma de serveis Ab·core inclou moltes eines dissenyades específicament per al sector No Lucratiu que permeten actualitzar la web amb editors tipo word, publicar noticies i events, àlbums de fotos, etc.

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss