totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Associació de famílies amb fills
en dificultats d´aprenentatge

AFAFDA es va constituïr com a associació sense afany de lucre a finals del 2004. La nostra intenció era donar tractament i suport a infants i nois afectats pel Trastorn per Dèficit d´Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDA-H) o per Dificultats d´Aprenentatge (DA). Després de lluitar durant tot el 2005 per a reunir els recursos econòmics bàsics per iniciar la nostra activitat, vam començar el mes de maig del 2006 amb l´activitat pròpiament dita. El mes de juliol de 2006, un grup d´associacions d´arreu de Catalunya amb les que compartim el mateix objectiu, vam decidir juntar-nos per donar-nos suport mútu i vam crear la Federació Catalana de Familiars d´Afectats per TDA-H. L´objectiu principal de la Federació és unir forces davant les institucions públiques per tal que es reconegui aquest trastorn com a tal, ja que en aquests moments els pares no compten amb el seu suport i s´han de finançar l´alt cost de la medicació i del tractament que requereix aquest trastorn. Així tenim en tràmit diversos projectes amb els departaments de Sanitat, Educació, Benestar i Família i Justícia de la Generalitat de Catalunya.


   (Leer más)
Showroom
Donar
Respaldar
Votar
Proyecto | Objetivos | Presupuesto | Donors | Endorsements | Estadisticas
Detalles del Proyecto
Nombre del Proyecto : Associació de famílies amb fills
en dificultats d´aprenentatge
Lema : Observa, pensa i actúa
Galería : Visita...
Contacto : Anna Español Torné
Email de Contacto : annaesto@hotmail.com

Fianciación
Necesidad total del proyecto: 3.000,00 EUR
  Recibido: 0 EUR
  Prometido: 0 EUR
  Restante: 3.000,00 EUR
 
100%

Documentos del Proyecto

Descripció del Proyecto
L'elegibilitat d'aquesta candidatura està condicionada a la presentació de la següent informació:

. Aportar document que acrediti que es tracta d'una Organització sense ànim de lucre, legalment constituïda d'acord a la legislació del seu país.
. Disposar d'un pressupost anual inferior a 200.000 € / 250.000 $ *
. Disposar d'un màxim de 3 empleats (equivalent a 120 hores setmanals de treball|feina remunerat)

El servei disposa d´un despatx cedit per l´Ajuntament de Tàrrega. L´horari és de 9 a 1 i de 5 a 8 encara que hi poden haver modificacions ja que ens adaptem a l´horari dels pares. A partir del mes de febrer iniciarem el servei pedagògic amb un pedagog en contracte i al mateix temps oferirem el taller de deures cada tarda, en grups de 5 o 6 nens,durant tot el curs escolar i, segons com sigui la experiència la ampliarem al període de vacances. Paral.lelament seguirem amb el servei psicològic, a nivell individual, familiar i grupal, concertant les cites prèvies com estem fent en l´actualitat. Aquests serveis no els podem oferir de manera gratuïta, hi ha uns preus establerts per sessió i servei. Tot i així oferim un 50 de descompte a les pesones que s´associen a l´entitat.
Tenim una sèrie de conferències i xerrades programades durant l´any. Ja amb data fixada hi haurà la que ens oferirà el centre Kantor, especialitzat en tractament psicològic infantil i juvenil i amb TDA-H. A més mantenim contacte amb el centre Adana de Barcelona, de reconegut prestigi pel tracte que dona als infants afectats pel TDA-H i d´on ens ofereixen diferents jornades i conferències que encara hem d´especificar. També estem programant una conferència amb una psicòloga local , que compta amb 8 anys d´experiència amb el tracte de nens TDA-H.
A més, si la situació i els recursos ens ho permeten oferirem l´esplai d´estiu, adreçat a nens amb TDA-H, trastorn dissocial, de conducta o dificultats d´aprenentatge.

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss