totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Interculturalitat i convivència
El butlletí INFORMATIU, d'INTERCULTURALITAT I CONVIVÈNCIA, recull informacions sobre ofertes de treball, sobre cursos per immigrants, conferències i altres dades d'utilitat tant per a les associacions d'immigrants com per associacions i persones autòctones que treballen per a la integració dels nouvinguts. Igualment informa de totes les activitats que tant I. i C. com altres associacions organitzen per a fomentar la bona convivència entre uns i altres.
   (Leer más)
Showroom
Donar
Respaldar
Votar
Proyecto | Objetivos | Presupuesto | Partners | Donors | Endorsements | Estadisticas
Detalles del Proyecto
Nombre del Proyecto : Interculturalitat i convivència
Lema : Recull de notícies sobre activitats
i formacions relacionades amb els immigrants
Contacto : Martí Gascon
Email de Contacto : martigascon@pangea.org

Fianciación
Necesidad total del proyecto: 3.000,00 EUR
  Recibido: 0 EUR
  Prometido: 0 EUR
  Restante: 3.000,00 EUR
 
100%

Documentos del Proyecto

Descripció del Proyecto

La publicació i tramesa per e-mail del butlletí INFORMATIU és un instrument que podrà ser més llegit i eficaç quan es pugui trametre a través d'un web propi, on sigui més fàcil trobar les informacions originals clicant a l'index resumit, que actualment tenen que anar-se buscant a cada pàgina consecutiva.

La gran tasca actual del realitzador és la de recollir totes les informacions i dades de diferents fonts, per a reproduïr.les, total o resumidament, per no poder i -de moment- no saber fer-ho de forma més pràctica i racional. Això, evidentment, pren molt de temps, que es troba a faltar en la organització d'activitats de l'Associació.

Per altra banda, la publicació en paper del butlletí té un cost, que actualment es va cubrint amb molt pocs recursos particulars.

El pressupost mensual actual és de uns 50 EUROS, sense comptar amb desplaçaments i trucades telefòniques extraordinaries, a més d'imprevistos, motiu pel qual s'indiquen unes despeses anuals de 800 EUROS en el pressupost abans indicat.

Podem aportar per e-mail diferents butlletins publicats des del començament al setembre de l'any 2004. Actualment estem preparant el nº 33, pel 31 gener.


  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss